Marble Beach & Porto Vathy - Thassos - Blog

Marble Beach & Porto Vathy

.

Marble Beach Thassos: Malou ale o to krásnější pláž Marble Beach (Mramorová pláž) najdete na severovýchodním pobřeží ostrova cca 5 km od letoviska Makryammos. Návštěva této pláže rozhodně stojí za to.

 
Tato pláž není lehce nepřístupná, vede k ní široká prašná cesta po které se přepravuje mramor, ale o to krásnější je to co pak uvidíte.

Chcete-li se dostat na pláž, je nejlepší sledovat ukazatele na pláž Makryammos a poté, než se dostanete k bráně do komplexu Makryammos, projděte polní cestou. Od tohoto místa je pláž asi 4 km. Cesta je velmi špinavá a prašná. Cesta je dostatečně široká, a tak se můžete vyhnout dírám. Přesto musíte jet pomalu.
 

 

 
Nejlepší na této pláži je ve skutečnosti barva vody. Protože spodní část je bílá, voda je jemně modrá takže máte dojem, že se nacházíte na exotické tropické pláži. Barva vody je opravdu úchvatná. Na pláži si můžete pronajmout lehátka a slunečníky, většinou za konzumaci nápojů. Na pláži je bar s hudbou.

 

Ještě jedna věc, nechte návštěvu mramorové pláže až na konec dovolené, protože se může stát, že po této pláži už nebude žádná jiná dost dobrá. :)

 

Fotografie Marble Beach, Thassos (Řecko)


Skala Panagia

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.misatour.cz/

Why book with us?

Experiences
30 years of experience. We live in Thassos, so we know how to choose the ideal accommodation for you.

Our services are free for you
You do not pay anything for our services.

Support
We are available to our clients 24 hours a day. We will help you with everything you need here on holiday.